Skip to content

Még nem regisztrálta magát? Regisztráljon most!
Bejárás:Kezdőlap arrow Akciók
Irodatechnika outsourcing Nyomtatás E-mail
2011. May 10. Tuesday 12:42

 

nyomtasson többet, szebben, kevesebbért!

Akár 2,5 Ft/ A4 nyomatdíjért* 

tempestnzomtatok.jpg
 
 
Tovább...
 
Új termékek a Nádor Wireless palettáján Nyomtatás E-mail
2011. July 18. Monday 14:55

Ruckus Wireless

A Nádor Rendszerház Wireless termékpalettája 2011-ben kiegészült a Ruckus Wireless mobil hálózati eszközeivel és megoldásaival.

A Ruckus egyedülálló "Smart Wi-Fi" rendszereket tervez és gyárt elsősorban Internet szolgáltatók és nagyvállalatok számára. A rendszer automatikusan alkalmazkodik a wireless környezetet ért változásokhoz, ezáltal is megbízható csatlakozást és állandó teljesítményt biztosítva a Wi-Fi eszközök számára. A rendszerrel támogatható a 3G offload, a szélessávú wireless hozzáférés és a WLAN szolgáltatások menedzselése. A Ruckus a nagyvállalatok számára mindent lefedő csúcs minőségű (irodán belül és kívül) Smart WLAN rendszereket kínál, amelyek dinamikus sugárzásirányító technológiával rendelkeznek.  

ruckus_logo.jpg

Az egyedülálló megközelítés révén, a rádiós jelek folyamatosan a legjobb útvonal felé irányítódnak - a jeleket úgy irányítják, hogy azok kikerüljék az őket akadályozó elemeket - ezzel is példátlan támogatást nyújtva az olyan alkalmazások számára, mint például a wireless IP alapú video. Termékeik tartalmazzák az intelligens antenna rendszert, ami megnöveli a Wi-Fi megbízhatóságát és lefedési tartományát, a dinamikus sugárzásirányító technológiának köszönhetően.

 

2006 decemberében a World Economic Forum a Ruckus Wireless-t a "Technológia úttörője" címmel illette, az iparág számára kifejlesztett "Smart Wi-Fi" technológia kapcsán.

Ruckus termék összefoglaló

Tovább...
 
Adatbázis titkosítás Nyomtatás E-mail
2011. March 10. Thursday 10:06

 

Adatbázis titkosítás - SafeNet Protect DB

 

 safenet_logo.gif

 

 

 

Bankkártya információk, ügyfél adatok, személyes azonosító számok, email címek - csak néhány olyan értékes információ, melyet adatbázis tárol.

Vajon megfelelően védjük ezeket az adatokat? Kellő gondossággal óvjuk az információt az illetéktelen hozzáférésektől?

Szerencsére napjainkban egyre hangsúlyosabb szerepet kap a céges, valamint a személyes adatok biztonsága, azonban számos szervezetnél még mindig megoldatlan a védelmük.

Az értéket képviselő információk megóvására fejlesztette ki a SafeNet a Protect DB megoldást, mely kiemelkedő biztonságot nyújt az adatbázisokban tárolt vállalati- és ügyféladatok számára egyaránt.

Tovább...
 
Tempest beszerzések Nyomtatás E-mail
2011. February 17. Thursday 10:33

Örömünkre szolgál, hogy a 161/2010. (V.6.) Kormányrendelet által előírt Tempest eszközbeszerzések megkezdődtek.

A Nádor Rendszerház a Siltec, a világ egyik legelismertebb Tempest eszköz gyártójának, hivatalos partnereként mindent megtesz azért, hogy a kötelezett intézmények a legmagasabb műszaki színvonalú berendezéseket és kapcsolódó szolgáltatásokat kapják.

A Siltec háttértámogatása, valamint a Nádor több évtizedes tapasztalata az informatika területén és az állami intézményeknél lehetővé teszi, hogy a megvalósítás az elvárások és a szervezeti sajátosságok, adottságok maximális összehangolásával történjen.

A Nádor Rendszerház NATO SDIP-27 minősítésnek megfelelő TEMPEST termékpalettája:

 • Munkaállomások
 • Monitorok
 • Nyomtatók
 • Scannerek
 • Notebookok
 • Árnyékolt rack szekrények
 • Szerverek és hálózati eszközök
 • UPS (szünetmentes tápegységek)
 • Testreszabott megoldások - egyedi konstrukciók

Szakértő kollégánk készséggel áll rendelkezésükre az alábbi elérhetőségeken:

Bánlaki András
Tel.: 1 470-5000/193
Mobil: 0620/999-5036
Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez

 

Tovább...
 
Risk2value - a GRC szoftver Nyomtatás E-mail
2010. October 13. Wednesday 13:56

 

Vajon igaz-e, hogy egy szervezet sikerességét annak kiváló pénzügyi eredménye bizonyítja a legjobban?

Sajnos ez általában nem így van, annak ellenére sem, hogy számos vállalat megelégszik ennyivel anélkül, hogy végiggondolná, a jelenlegi működési mechanizmus biztosítja-e a cég hosszútávú eredményességét és fejlődését.

A maradandó sikerességet a vállalat, intézmény minden üzleti folyamatának hatékony, szabványosított és ellenőrizhető működése által érhetjük csak el.

A legtöbben azonban elfeledkeznek arról, hogy a költségek és folyamatok optimalizálásához és hosszútávú fenntartásához elengedhetetlen a jelenlegi szervezeti folyamatok részletes felmérése, elemzése és értékelése, valamint a jövőben a változások nyomon követése. A vizsgálat során pedig kiemelt szerepet kell betöltenie a kockázatok átfogó felmérésének és elemzésének is. A leggyakoribb probléma ezzel kapcsolatban a tudatosság és szisztematikusság hiánya, általában ugyanis a leginkább szem előtt lévő vagy legdivatosabb területekre koncentrálnak a szervezetek, holott nem feltétlenül ezek rejtik magukban a legmagasabb kockázatokat. Ugyanott sajnos bizonyos kockázatokkal csak akkor foglalkoznak, ha már bekövetkezett az általuk okozott veszteség. Az előrelátás, körültekintés és rendszeresség tehát kulcstényezői a sikeres működésnek.

A fenti hibák kiküszöbölését, s a feladatok maradéktalan megoldását egy egységes GRC (Governance Risk Compliance) stratégia biztosíthatja, amely lehetővé teszi minden szervezeti folyamat körültekintő értékelését, egységesítését, a lehetőségek feltárását, kontrollok kezdeményezését, a munkatársak irányítását és a veszteségek kiküszöbölését.

A GRC egy komplex Vállalatirányítási rendszer részeként képes támogatni és megalapozni a stratégiai döntéseket, többek között a kockázatkezelés eszközrendszerével, rávilágít a fejlesztendő területekre, aktuális képet ad a vállalat kockázati kitettségéről és tudatosságáról, továbbá beépített workflow és munkacsoport funkcionalitásával támogatja az intézkedések ellenőrzött végrehajtását és nyomon követését.

Az eszköz: risk2value® - a teljes körűen automatizált folyamatokért


Tovább...
 
Az Adatdióda Nyomtatás E-mail
2010. July 28. Wednesday 09:07

A biztonságos adatáramlás kulcsa

A döntéshozatali és vezetési folyamatok közös jellemzője az egyre növekvő információ igény. A hatékony munka és így a siker záloga nagy mennyiségű adat gyűjtése, feldolgozása, tárolása és értékelése, amely az alkalmazott információs rendszerektől jelentős számú és változatos adatkapcsolat megvalósítását követeli meg. Másrészről mindannyian tudjuk, hogy az információ megfelelő védelme legalább annyira fontos követelmény, mint annak birtoklása és menedzselése. E két jelentős feladat egyidejű, magas színvonalú és kockázatmentes megvalósítása a mai napig problémát okoz számos szervezetnél.

dioda_vedelem_ill
 

A legtöbb esetben az adatok védelmét szeparáció által kívánják megoldani, vagyis létrehoznak a mindennapi munkamenetet biztosító rendszerek mellett egy, a külvilágtól teljes mértékben izolált, információs rendszert, praktikusan számítógépes hálózatot. A két rendszer közötti adatáramoltatás jellemző módon manuálisan történik valamilyen adathordozó (pl.: CD lemez, USB memória) használatával. Sajnos ez a típusú megoldás soha nem biztosít valós idejű hozzáférést, ami pedig még fontosabb, számottevő biztonsági kockázattal jár!

Az említett probléma kiküszöbölésének vágya, illetve a lehető legmagasabb védelem kialakításának igénye hozta létre a hazai és nemzetközi piacon egyaránt forradalminak számító megoldást, az Adatdiódát.

Az Adatdiódát hazánkban a Nádor Rendszerház vette szárnyai alá azzal a céllal, hogy a hosszú évek óta sikeresen működő IT Biztonság Üzletágának szolgáltatásait teljesebbé tegye, s végre választ adhasson a különleges elvárásokkal rendelkező Partnerei számára is.

Tovább...
 
ÚJDONSÁG: napelemes kamerarendszer! Nyomtatás E-mail
2010. June 21. Monday 13:54

 

photo

ÚJ FEJLESZTÉS!!!

 

Teljes biztonság

> egyszerűen

> energia hatékonyan

 

  a Nádor Rendszerház vezeték nélküli, napelemes kamera rendszerével !

 

  A Nádor Rendszerház mobil, vezeték nélküli térfigyelő rendszere rendelkezik az IP kamerarendszerek által biztosí­tott minden előnnyel, miközben a napelemeknek köszönhe­tően maradéktalanul teljesíti napjaink egyre fontosabb elvá­rását: az energiatakarékosságot. 
 
 
Tovább...
 
Motorola Symbol LS2208 újra akciós áron! Nyomtatás E-mail
2007. September 28. Friday 12:52

 

MOTOROLA Symbol LS2208 vonalkód olvasó

akciós áron!

 

symbol-ls-2208-vonalkodolvaso

 

MOST!: 25 700 FT + ÁFA
tartóállvánnyal és USB kábellel
Tovább...
 

Keresés

Friss hírek, akciók

 •  

  ÚJ keretmegállapodások!


  Számítógép rendszerek
  (KM0104SZGR11, KM0205SZGR11, KM0309SZGR11)
  Hálózati eszközök
  (KM0212NETÁ11)
  Nyomtatók
  (KM0116INYR11)
  Microsoft liszenszek
  (KM0101MLIC09/3. és a KM0201MLIC09/3)
  Fénymásoló rendszerek
  (KM0208FMRK10)
  IBM adatbázis-kezelő szoftverek
  (KM0101SAKS09/3) 

   

  A szerződések keretében elérhető
  termékpalettáról részletesen olvashat ITT.

 • Spóroljon velünk!

  Fejlesztés beruházás nélkül?

  Igen, lehetséges.

  Ismerje meg a Nádor Irodatechnika outsorcing szolgáltatását!

  Csak a tényleges nyomtatások után kell fizetnie!

  MÁR 2,5 Ft/ A/4 nyomatdíjtól*

   

 •  

  ÚJ FEJLESZTÉS!!!

  Napelemes, vezeték nélküli kamerarendszer

  photo

   

   

   

   

   

   

Látogatók

Napi: 15
Havi: 651
Összes: 127549