Skip to content

Még nem regisztrálta magát? Regisztráljon most!
Bejárás:Kezdőlap arrow IT eszközök
IT eszközök Nyomtatás E-mail

 

A Nádor Rendszerház a hagyományos informatikai eszközpark szinte teljes spektrumát lefedő kínálattal áll partnerei rendelkezésére. Ezek az alábbi kategóriákba sorolhatók:

Nagy teljesítményű risc alapú szerverek

Az informatikai rendszerekben az információ elérési sebessége, megbízhatósága és rendelkezésre állása egyre inkább kulcstényezővé válik. A piaci szférában előnyhöz jutnak azok a cégek, akik naprakész információkkal rendelkeznek.
Ezek a tényezők egyesülnek azokban a szerverekben, amelyek nem a hagyományos PC alapú architektúrán alapulnak. A RISC és Itanium alapú szervereket azoknak az ügyfeleknek ajánljuk, akik hosszú távra, kedvező ár-érték aránnyal terveznek.

Kínálatunkban megtalálhatóak a HP , a Fujitsu és a SUN termékei.

x86 alapú szerverek


Napjainkban szinte minden szervezet egynél több számítógépet használ, és szüksége van valamilyen központi erőforrásra.
Az Intel alapú szerverek széles választékából ajánlunk eszközöket. Ügyfeleink alkalmazási szükségleteit figyelembe véve kínálunk többek között fájl- és központi adatbázis szervereket, üzleti alkalmazást futtató többprocesszoros kiszolgálókat. A kisebb szervezetek igényeinek megfelelően belépő szintű, egy processzoros, SATA merevlemezes szervereket javasolunk. A nagyvállalatok részére teljesen redundáns kiépítésű, akár 8-16 processzoros, SCSI, SAS vagy optikai merevlemezekkel szerelt szerveket, vagy szerver farmokat biztosítunk.
Szakembereink a felhasználói igények figyelembe vételével, személyre szabottan dolgoznak ki megoldási javaslatokat.

Az Intel alapú szerverek termékkörében beszállító partnereink a HP , az IBM , a Fujitsu , Dell és a Lenovo. A szerverekre a Windows, Linux, Novell operációs rendszerek, alkalmazások telepítését vállaljuk.

adattárolási-, archiválási- és mentési megoldások

Az adatok tárolása, megőrzése és az elérhetőség biztosítása az egyik leglényegesebb feladat. A Nádor Rendszerház kiemelten fontosnak tartja, hogy partnereit segítse a számukra legideálisabb megoldás kidolgozásában,és a professzionális megvalósításban.

Adattárolási, archiválási rendszereink megtalálhatóak kormányzati szerveknél, közszolgáltató cégeknél, a vállalati szférában és kórházakban is. Megoldásaink sokoldalúak, így kötődhetnek gyártóhoz pl. IBM-Tivoli vagy lehetnek több gyártó termékeiből összeállított megoldások pl. HP - Veritas.
Ajánlott gyártók: IBM , HP, EMC, Symantec, CA.

Munkaállomások

Ügyfeleink egyedi igényeinek megfelelően világmárkák kínálatából biztosítunk megfelelő eszközöket, illetve minőségi alkatrészekből állítunk össze munkaállomásokat. Portfóliónk tartalmazza az IBM , a Lenovo , a HP , a Fujitsu és a Dell termékeit. A típusválaszték az egyszerű irodai munkaállomásoktól a több processzoros grafikai, tervezési és szimulációs feladatokra alkalmas munkahelyekig terjed. Kínálatunkban megtalálhatóak a saját összeszerelésű klasszikus, és a legújabb igényeknek megfelelő Mini PC-k és HTPC-k is. Az általunk szállított vagy már meglévő eszközök karbantartását, garanciális és garancia időn túli javítását minősített szervizpartnerként vállaljuk.

Mobil számítógépek

Az információs társadalom alapkövetelménye, hogy az információ bárhol és bármikor elérhető legyen. A Nádor Rendszerház ehhez kínál megfelelő eszközöket. Az egyszerű PDA-tól a mobiltelefon-GPS-PDA kombinációjáig teljes palettával állunk ügyfeleink rendelkezésére. A notebookok a belépő szinttől az ultrakönnyű vagy éppen grafikai munkákra is alkalmas mobil munkaállomásig megtalálhatóak kínálatunkban.

Gyártók: HP , Lenovo , Dell , Acer, Fujitsu 

Nyomtatók és egyéb perifériák

A Nádor Rendszerház a nyomtatók, fénymásolók, szkennerek, illetve  multifunkciós termékek körében professzionális megoldásokkal és eszközökkel áll partnerei rendelkezésére. Termékskálánk a kisirodai nyomtatóktól a nagy teljesítményű nyomtató- és másolórendszerekig terjed.
A berendezések karbantartását, szervizelését szakembereink mind szerződéses, mind eseti megrendelés alapján elvégzik.

A nyomtatók és egyéb perifériák termékkörében fő beszállító partnereink: HP , EPSON , Samsung, Lexmark , PSI, Canon , Xerox, IBM.

Hálózati eszközök

Napjainkban a hálózati számítástechnika korát éljük. Egyre kevesebb az önálló, nem hálózatban működő számítógép, egyre több a központilag elérhető adat és alkalmazás, az Internet pedig nélkülözhetetlen eszközzé vált. Ennek következtében egyre nagyobb az igény az új hálózatok kiépítésére, a meglévők bővítésére, valamint egyre fontosabb szempont a hálózati kapcsolatot biztosító eszközök megbízhatósága és rendelkezésre állása. 

A Nádor Rendszerház hosszú évek gyakorlatára és tapasztalatára támaszkodva vállalkozik ügyfelei magas szintű kielégítésére, legyen szó akár vezetékes - LAN, WAN - akár vezeték nélküli - WLAN, GSM - hálózati megoldásokról.  Az általunk kínált eszközpark az otthoni Internet kapcsolat biztonságos kialakítását megvalósító ADSL router/tűzfal kombinációtól az országos kiterjedésű hálózatok kialakításához szükséges eszközökig terjed. Szolgáltatásunk felöleli a mobil kommunikációt, valamint a vezeték nélküli hálózatokat is. Cégünk 2003 óta a Motorola Canopy termékek hivatalos magyaroszági disztribútora az 5,4 és 5,7 GHz-es eszközök vonatkozásában. 

Az általunk kínált megoldások az igények felmérésétől a hálózat tervezésen keresztül a komplett megvalósításig, a kulcsrakész rendszer átadásáig terjednek. 

A hálózati eszközök körében fő beszállító partnereink: Motorola, Cisco, 3Com.

Szoftverek

A Nádor Rendszerház kínálata:

 • asztali és hálózati operációs rendszerek,
 • asztali és szerveroldali alkalmazások,
 • víruskereső programok,
 • Linux alapú megoldások,
 • tűzfalak.

Jól képzett és gyakorlattal rendelkező szakembereink készen állnak a felhasználói igények teljes körű kielégítésére. Vállaljuk a leszállított rendszerek installálását és beállítását, valamint a működő rendszerek üzemeltetését is. Az asztali operációs rendszerek és alkalmazások körében a legelterjedtebb Microsoft rendszereket kínáljuk.

A hálózati operációs rendszerek körében Microsoft és Novell termékeket, valamint Linux alapú megoldásokat ajánlunk, ügyfeleink céljainak és igényeinek messzemenő figyelembe vételével.

Az adatbázis-kezelő rendszerek körében a Microsoft és az Oracle termékeivel foglalkozunk. Költségérzékeny alternatívaként Linux alapú, GPL licensz keretében használható alkalmazásokat javasolunk.

Levelező és csoportmunka alkalmazások körében a Microsoft Exchage és a Lotus Notes a fő irányvonal, kiegészítve Linux alapú megoldásokkal.

A víruskereső programok közül a Symantec, a Panda és az ESET Software termékeit ajánljuk.

 

Keresés

Friss hírek, akciók

 •  

  ÚJ keretmegállapodások!


  Számítógép rendszerek
  (KM0104SZGR11, KM0205SZGR11, KM0309SZGR11)
  Hálózati eszközök
  (KM0212NETÁ11)
  Nyomtatók
  (KM0116INYR11)
  Microsoft liszenszek
  (KM0101MLIC09/3. és a KM0201MLIC09/3)
  Fénymásoló rendszerek
  (KM0208FMRK10)
  IBM adatbázis-kezelő szoftverek
  (KM0101SAKS09/3) 

   

  A szerződések keretében elérhető
  termékpalettáról részletesen olvashat ITT.

 • Spóroljon velünk!

  Fejlesztés beruházás nélkül?

  Igen, lehetséges.

  Ismerje meg a Nádor Irodatechnika outsorcing szolgáltatását!

  Csak a tényleges nyomtatások után kell fizetnie!

  MÁR 2,5 Ft/ A/4 nyomatdíjtól*

   

 •  

  ÚJ FEJLESZTÉS!!!

  Napelemes, vezeték nélküli kamerarendszer

  photo

   

   

   

   

   

   

Látogatók

Napi: 14
Havi: 650
Összes: 127548