Skip to content

Még nem regisztrálta magát? Regisztráljon most!
Bejárás:Kezdőlap arrow Távközlés
Távközlés Nyomtatás E-mail

 

A Nádor Rendszerház Távközlési Üzletága az 1992-es alapítás óta folytatja tevékenységét, melynek középpontjában a vezeték nélküli távközlési eszközök és a hozzájuk kapcsolódó szolgáltatások állnak. A termékpaletta az elmúlt évek során, a mindenkori piaci igényeknek és a technikai fejlődésnek megfelelően változott. Az Üzletág stratégiája összhangban a cég ars poeticájával, mindenkor a minőségi termékek forgalmazását és a hozzájuk kapcsolódó minőségi szolgáltatás biztosítását tűzte ki céljául.

  

URH rádió berendezések és rendszerek

Az URH rendszerek alkalmazási területe a professzionális felhasználás. A készülékek zárt célú rendszerekben üzemelnek, a hívások felépülési ideje igen rövid. Segítségükkel alacsony üzemeltetési költségek mellett gyors és hatékony kommunikáció, csoport,- és vészhívás biztosítható.

A berendezések lehetővé tesznek direkt hívásokat (két készülék közötti) és csoport hívásokat (egy készülékről történik az adásindítás, több készülék veszi az adást). A lefedett terület nagysága a rádiós rendszer kiépítettségétől függően pár száz métertől, az országos lefedettségig terjedhet. A berendezéseket nyilvántartásba kell vetetni, a használatukhoz szükséges frekvenciát pedig egyedileg igényelni és engedélyeztetni kell a Nemzeti Hírközlési Hatóságnál. Az NHH a kérvény alapján rádióengedélyt ad ki, amely tartalmazza a frekvenciát, a felhasználni kívánt berendezések típusát, darabszámát, valamint a felhasználás célját és helyét. (pl. országos, lokális).

Az elmúlt évek során cégünk országos viszonteladói és szervizhálózatot hozott létre, ezáltal biztosítva a forgalmazott készülékek üzemeltetési feltételét és ügyfelei magas technikai színvonalon történő kiszolgálását. A szolgáltatások köre az alábbi:

 • szaktanácsadás, konzultáció,
 • rádiórendszerek tervezése, felmérése, fejlesztési tervek készítése,
 • rádióengedély beszerzése
 • telepítés, üzembe helyezés, rendszerfejlesztés
 • URH rádiók gyors és költségkímélő szervizelése
 • URH készülékek bérbe adása
 • díjmentes tesztkészülék biztosítása
 • finanszírozás

Beszállító partnereink:

 

PMR-rádiókészülékek

A PMR-készülékek díjmentes rádiózási lehetőséget kínálnak, a 446 MHz-es frekvenciatartományban, amely mindenki számára szabadon hozzáférhető. A készülékek segítségével nyolc csatorna és 500mW (ERP) teljesítmény áll rendelkezésre. A készülékek  használata illetékmentes. Cégünk egyszerű kivitelű hobby-célra és ipari igénybevételre is kínál akár ütés - por - rázkódás és cseppenő víz-álló berendezéseket.

 

Motorola Canopy - vezeték nélküli adatátvitel

A Canopy termékek segítségével korszerű, nagy sávszélességet biztosító Internet és adat-átviteli rendszer építhető ki. A berendezések könnyen telepíthetőek és költséghatékony megoldást kínálnak adatátviteli hálózatok kialakítása.  Az eszköz speciális technikai megoldásainak köszönhetően stabil, az időjárási viszonyokra nem érzékeny, rálátástól függően akár 40 - 50 km -es rádiós összeköttetés megvalósítására is alkalmas. A Canopy termékeket mind az Internet-szolgáltatóknak, mind azon cégeknek ajánljuk, akik  saját adatátviteli ( akár belső Intranetes vagy telefonos/Voip ) hálózatukat bővíteni szeretnék, illetve bérelt vonalaikat saját, havi díjtól mentes megoldásra szeretnék lecserélni. Eszközeink segítségével megbízható, vagyonvédelmi és biztonsági célokat szolgáló képátviteli megoldások is kivitelezhetőek.

Kapcsolódó szolgáltatások:

 • Ingyenes teszteszközök biztosítása
 • Finanszírozás

Telephelyi személyhívó rendszerek

A Nádor Rendszerház az elmúlt 15 év során a Fővárosi Önkormányzattal együttműködve kiépítette csaknem 20 budapesti kórház számára az egységes össz-budapesti személyhívó-rendszert. Ezenkívül számos telephelyi rendszerünk működik neves szállodában, gyárban, irodaházban és vidéki kórházban is.

A személyhívórendszerek lehetővé teszik, hogy egy adott intézmény területén belül a munkatársak gyors, diszkrét módon elérhetővé váljanak

 

Keresés

Friss hírek, akciók

 •  

  ÚJ keretmegállapodások!


  Számítógép rendszerek
  (KM0104SZGR11, KM0205SZGR11, KM0309SZGR11)
  Hálózati eszközök
  (KM0212NETÁ11)
  Nyomtatók
  (KM0116INYR11)
  Microsoft liszenszek
  (KM0101MLIC09/3. és a KM0201MLIC09/3)
  Fénymásoló rendszerek
  (KM0208FMRK10)
  IBM adatbázis-kezelő szoftverek
  (KM0101SAKS09/3) 

   

  A szerződések keretében elérhető
  termékpalettáról részletesen olvashat ITT.

 • Spóroljon velünk!

  Fejlesztés beruházás nélkül?

  Igen, lehetséges.

  Ismerje meg a Nádor Irodatechnika outsorcing szolgáltatását!

  Csak a tényleges nyomtatások után kell fizetnie!

  MÁR 2,5 Ft/ A/4 nyomatdíjtól*

   

 •  

  ÚJ FEJLESZTÉS!!!

  Napelemes, vezeték nélküli kamerarendszer

  photo

   

   

   

   

   

   

Látogatók

Napi: 15
Havi: 651
Összes: 127549