Skip to content

Még nem regisztrálta magát? Regisztráljon most!
Bejárás:Kezdőlap arrow Irodatechnika
Irodatechnika Nyomtatás E-mail
2007. January 17. Wednesday 09:45

 

A technológia világában egyre inkább a különböző ágazatok összefonódása figyelhető meg, melynek eredményeképpen megváltozott mind a munkavégzés folyamata, mind a felhasználók által támasztott követelményrendszer.

A Nádor Rendszerház Kft.  alapítása óta a technikai és a technológiai  átalakulásnak eleget tevő komplexitás megvalósítására törekszik a versenyszférában és a közbeszerzés keretein belül egyaránt. A Nádor sikere abban rejlik, hogy nem csupán eszközöket kínál, hanem üzletágai egymást támogató összehangolása, az egyes területek köré épített széles körű szolgáltatások által maradéktalanul képes megfelelni minden, a kor és a felhasználók által támasztott elvárásnak.

A cég nem elégszik meg azzal, hogy kész megoldásokat adjon, sokkal inkább egyedi konstrukciók kialakítását, az ügyfél igényeihez való rugalmas alkalmazkodást tartja szem előtt. Elengedhetetlen az ilyen szemlélet akkor, amikor minden vállalkozás jelentősen függ a rendelkezésére álló technológia minőségétől, működőképességétől. Kiemelten igaz ez az irodatechnikai infrastruktúra megvalósításakor.

Az Irodatechnika Üzletág célja, hogy partnerei szokásai, valamint a teljes dokumentum-előállítási folyamat átvilágításával teljesítse a legfontosabb szempontokat: a tervezhetőséget, a gördülékeny munkafolyamatot, a megbízhatóságot, a biztonságot és a költséghatékonyságot.

A cég által hozzáadott érték elsősorban a széles körű informatikai és irodatechnikai szakismeretben rejlik, abban, hogy a dokumentum-kezelés legújabb vívmányait, módszereit a jól képzett szakemberek sokrétűen gondolkodva alkalmazzák. Az ügyfél munkáját jelentősen megkönnyíti, hogy a tervezéstől, megvalósítástól egészen a működtetésig, karbantartásig egyetlen, megbízható partner kezében tudhatja irodatechnikai eszközparkját. A zavartalan működés garanciája az országosan kiépített szervizhálózat, amely segítségével szinte azonnal orvosolhatóak az esetlegesen felmerülő problémák. 

rgij2
 
A NÁDOR RENDSZERHÁZ PARTNEREI


A lehető legjobb megoldások kialakítását az teszi lehetővé, hogy a hazai piacon egyedülálló módon a Nádor partnere szinte minden, az irodatechnikában élen járó, méltán elismert gyártónak. A cég szakemberei ennek köszönhetően kivételesen széles palettából állíthatják össze a felhasználói igényeknek és preferenciáknak legmegfelelőbb megoldásokat mind a berendezések, mind a kellékanyagok tekintetében. A gyártói háttértámogatás jelentős szerepet tölt be a Nádor Rendszerház üzemeltetési- és szervizszolgáltatásainak magas színvonalában is.

A Nádor Rendszerház Irodatechnika Üzletága az alábbi gyártók termékeivel áll Ügyfelei rendelkezésére:

A NÁDOR RENDSZERHÁZ TERMÉKPALETTÁJA

A Nádor Rendszerház Irodatechnika Üzletágának portfóliója minden vállalkozásnak, szervezetnek megoldást biztosít dokumentumkezelési feladataik ellátására. A cég professzionalistásához hozzájárul, hogy mindig a legjobb minőségű, kiváló ár-érték arányú eszközökkel dolgozik, folyamatosan figyelemmel kísérve a legújabb fejlesztéseket.

A Nádor Rendszerház törekvesése nem merül ki a világ legjobb irodatechnikai megoldásainak biztosításában. A cég úgy gondolja, hogy a környezet védelme az emberiség egyik legfontosabb kérdése, ezáltal elválaszthatatlan üzleti tevékenységétől. Célja, hogy ügyfelei számára olyan termékeket és szolgáltatásokat kínáljon elsősorban, amelyek a környezetvédelem iránti elkötelezettség jegyében születtek. Gyártói és beszállítói partnerei ezen elvárásoknak maradéktalanul eleget tesznek.

A Nádor Rendszerház irodatechnikai kínálata a felhasználási körnek megfelelően:

SZOLGÁLTATÁSOK

A vállalatok számára egyre kritikusabb jelentőséggel bír az optimális dokumentumkezelés kialakítása, amely sikeressége tartós, tervezhető és folyamatos fejlődést hozhat a szervezet életébe. A cégek növelhetik bevételeiket, megszabadulhatnak a hatékonyságot rontó tényezőktől, és ügyfeleiknek magasabb szintű szolgáltatást nyújthatnak.

A dokumentumkezelő folyamatok magasabb szintre emeléséhez egy olyan elismert partner segítségére van szükség, aki ismeri az adott iparágat érintő kihívásokat, szakértelmének köszönhetően képes egy maximális kihasználtságú, ugyanakkor  költséghatékony irodatechnikai infrastruktúra létrehozására és működtetésére.

A Nádor Rendszerház 16 év gyakorlatára és tapasztalatára támaszkodva minden igényt kielégítő szolgáltatási portfóliót kínál az egyszerű rendelkezésre állástól a kellékbiztosításon át a TÜSZ (Teljes Üzemeltetési Szerződés) konstrukcióig. A szolgáltatási szerződés rugalmasan alkalmazkodik az igényekhez. A szolgáltatás legmagasabb szintje az outsourcing, ahol a szolgáltató tehermentesíti az ügyfelét a dokumentum-kezelés,- menedzselés feladatától.

 

serviceengineer2


 

Keresés

Friss hírek, akciók

 •  

  ÚJ keretmegállapodások!


  Számítógép rendszerek
  (KM0104SZGR11, KM0205SZGR11, KM0309SZGR11)
  Hálózati eszközök
  (KM0212NETÁ11)
  Nyomtatók
  (KM0116INYR11)
  Microsoft liszenszek
  (KM0101MLIC09/3. és a KM0201MLIC09/3)
  Fénymásoló rendszerek
  (KM0208FMRK10)
  IBM adatbázis-kezelő szoftverek
  (KM0101SAKS09/3) 

   

  A szerződések keretében elérhető
  termékpalettáról részletesen olvashat ITT.

 • Spóroljon velünk!

  Fejlesztés beruházás nélkül?

  Igen, lehetséges.

  Ismerje meg a Nádor Irodatechnika outsorcing szolgáltatását!

  Csak a tényleges nyomtatások után kell fizetnie!

  MÁR 2,5 Ft/ A/4 nyomatdíjtól*

   

 •  

  ÚJ FEJLESZTÉS!!!

  Napelemes, vezeték nélküli kamerarendszer

  photo

   

   

   

   

   

   

Látogatók

Napi: 14
Havi: 650
Összes: 127548